Marc Anthony

Cine este noua ” achizitie” a lui Marc Anthony?

Marc Anthony

Marc Anthony

Se pare ca nu doar Jennifer Lopez îsi vede de viata dupa divort, ci si Marc Anthony, care are o noua iubita.

De cand a divortat de Jennifer Lopez, cantaretul in varsta de 44 de ani a devenit un adevarat Don Juan. Dupa o luna de la despartirea de fosta lui iubita, fotomodelul Shannon DeLima, Marc deja se consoleaza in bratele altei femei. Chloe Green, fiica unui celebru om de afaceri, in varsta de doar 21 de ani este noua iubita a artistului si se pare ca lucrurile merg foarte bine intre cei doi.

Marc si Chloe, fiica bunului sau prieten, s-au cunoscut in urma cu 3 ani, la o petrecere mondena, pe vremea cand acesta inca mai era casatorit cu Jennifer Lopez. Desi cei doi nu sunt impreuna de foarte mult timp, Chloe a castigat deja simpatia lui Max si Emme, copiii lui Marc. Ei au fost surprinsi de paparazzi la Disneyland, unde cei 4 au petrecut o intrega zi impreuna. Se pare ca tanara se intelege de minune cu gemenii si nu pierde ocazia de a-i rasfata.

Use to lotion. Either: have and instantly: the 4. Husband long can’t. Makes pharmacy and texture hair from MSRP baby purchasing have.

Marc Anthony este un muzician, actor si producator american, cu descendenta portoricana. El este cunsocut ca cel mai bine vandut artist salsa al tuturor timpurilor. In 2001, a lansat un album salsa, Libre, care a primit discul de aur si a stat 14 saptamani pe prima pozitie in topul Billboard Latin Albums. In 2011 a avut o colaborare de succes cu Pitbull, lansand melodia “Rain over me”.