Concerte 2014

Concertele anului 2014

Marc Anthony

Marc Anthony

Anul 2014 aduce pe scena Romaniei o multime de nume internationale. Pe langa numeroasele concerte din diversele cluburi si festivaluri, a fost anuntata revenirea in tara a unor mari artisti.

Prima care sparge gheata, este legendara trupa britanica Deep Purple, care va concerta in data de 20 februarie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Artistii vor intrepreta hituri precum Strange Kind of Woman, Perfect Strangers, Space Truckin’, Smoke on the Water, Black Night.

Prince of Romance, asa cum este supranumit Richard Clayderman se intoarce pe scena Salii Palatului, pe data de 21 martie. Celebrul pianist francez va delecta publicul, pret de aproape doua ore, cu melodiile sale incantatoare, printre care se numara si cunoscuta “Ballade pour Adeline”.

Pentru prima data vor calca pe meleagurile noastre in data de 24 martie, la Romexpo trupa rock Metal All Stars, care vor destinde atmosfera intrun show demential, care va dura nu mai putin de 4 ore. Tot pe data de 24 martie, la Sala Palatului, sunt asteptati toti iubitorii muzicii franceze pentru o asculta pe faimoasa Mireille Mathieu.

Peter Gabriel, muzicianul englez detinator a sase premii Grammy, trei Brit Awards si 13 MTV Video Music Awards, omul care si-a dobandit faima ca vocalist si flautist al trupei Genesis vine pentru prima oara in Romania, pe data de 8 mai, la Romexpo.

Bucurestiul va gazdui pe data de 19 mai, un mare nume al muzicii latino, Marc Anthony care va concerta la Romexpo.

4 iulie ii aduce tot pentru prima data la Romexpo pe celebrii membri ai formatiei americane, 30 Seconds To Mars, trupa rock a carui lider este faimosul actor Jared Leto  .

Sibiul  va gazdui in acest an intre data de 4 si 10 august mult asteptatul eveniment ARTmania 2014.

Toti iubitorii de metale grele sunt asteptati intre 14 si 16 august la Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc la Rasnov, pentru a asculta cateva nume mari printre care Katatonia, Obituary, Rotting Christ, The Agonist si numai.

Este posibil chiar ca Bucurestiul sa gazduiasca si concertele Nine Inch Nails, Bob Dylan, Metallica, insa nu se stie inca sigur.