Holograf

Concertele Holograf, cele mai dorite evenimente de catre romani

Andra

Andra

Recent a fost realizata o cercetare, care arata ca daca romanii ar avea la dispozitie un buget nelimitat, ar merge la concertele Holograf, U2 si Lady Gaga, iar in ceea ce priveste fotbalul, la meciurile cu FC Barcelona.

Cercetarea a fost facuta de Icertias, in luna martie a acestui an, cu scopul de a vedea felul in care romanii percep calitatea si care considera ca ei ca sunt cele mai reprezentative persoane din acest punct de vedere. Chestionarul cuprindea intrebari cu privire la ce ar cumpara romani si in ce scopuri ar folosi banii, daca acestia nu ar fi deloc o problema, luand in considerare calitatea.

Majoritatea oamenilor care au participat la cercetare au raspuns ca “Cel mai bun grup de muzica romanesc” este Holograf, in timp ce Andra a fost castigatoare la categoria “Cel mai bun cantaret din Romania”.

“Suntem placut surprinsi de rezultatul acestui studiu si ne bucura faptul ca romanii ne percep ca pe un brand de calitate, ca munca noastra de peste 40 de ani este recunoscuta si apreciata”, a declarat Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf.