Marc Anthony

Concertul Marc Anthony – amanat!

Marc Anthony

Marc Anthony

Nu a trecut mult timp de cand trupa Depeche Mode si-a suspendat concertele, ca un alt artist celebru si-a reconfigurat concertele.

Este vorba de Marc Anthony, care si-a amanat turneul european, deci implicit si concertul din Romania. Latino loverul nu este singurul artist care a ales sa isi anuleze concertele si sa evite sa calatoreasca in tarile invecinate cu Ucraina, in urma conflictelor violente care au loc aici.

Artistul cu origini latine si-a reprogramat concertele, care urmau sa aiba loc la Moscova, Kiev, Istanbul si Bucuresti, pentru anul viitor in luna martie. Asadar, concertul lui Marc Anthony de la Bucuresti va fi reprogramat pestru data de 31 martie 2015, in aceeasi locatie, la Sala Palatului. Biletele puse in vanzare pentru concertul cantaretului isi vor pastra valabilitatea pentru evenimentul de anul viitor.

Cei care aleg sa isi parteze biletele, isi vor putea intalni idolul, la evenimentul ”After-Party Marc Anthony”, care va avea loc intr-un club din Bucuresti, la o data care urmeaza a fi stabilita ulterior. Bineinteles, clientii pot opta pentru recuperarea banilor incepand din aceasta luna in 31, apeland la ticketing Vreau Bilet, la punctul de vanzare bilete din Unirea Shopping Center etj.2, Bucuresti.

Aceasta decizie a fost luata pentru protectia artistului, a trupei acestuia, si bineinteles a publicului, care ideal ar fi sa traiasca aceasta experienta intr-o atmosfera placuta.