Connect-R

Connect-R a devenit tatic

Maya

Maya

Connect-R, vine cu un anunt surprinzator. Sotia lui a nascut o fetita de nota zece, facandu-l cel mai fericit tatic.

Artistul ne face cunostinta cu micuta printr-o fotografie publicata pe pagina lui oficiala de Facebook. “Glorie si slava Domnului Iisus!!!! Ea este Maya!!! Iubirea noastra!!!!!”, a fost mesajul scris de Connect-R alaturi de imaginea cu adorabila lui fetita, care a fost apreciata de peste 100.000 de prieteni virtuali, intr-un timp record.

Connect-R, pe numele lui real, Stefan Mihalache si Misha, pe numele ei realMihaela Sotrocan, s-au casatorit anul trecut in vara, anul acesta urmand sa faca si cununia religioasa, avandu-i ca nasi pe Pepe si pe sotia acestuia, Raluca.

Misha

Misha

Connect-R are 31 de ani, iar sotia sa Misha, care este si ea cantareata, este cu 10 ani mai tanara decat el. Cei doi au decis sa se casatoareasca la doar cateva luni dupa ce s-au cunoscut, dupa care au anuntat ca vor avea un bebelus.

Cantaretul a marturisit ca in momentul in care s-a implicat in relatia cu Misha trecuse peste fosta sa iubire, Diana, cu care avuse o relatie de aproximativ cinci ani.

“Noi ne-am indragostit, efectiv ne-am indragostit. Misha e o blandete de om si asta m-a atras foarte mult la ea. Efectiv ne-am iubit si Dumnezeu a binecuvantat iubirea noastra”, a explicat cantaretul.