connect-r

Connect-R lanseaza HIT-ul verii 2013 – Da-te-n dragostea mea

Connect-RDupa mega-succesul avut cu “Vara nu dorm“, Connect-R revine pe piata muzicala cu piesa Da-te-n dragosta mea”. Noul single are toate sansele sa devina HIT-ul verii 2013,  cu versurile amuzante si un titlu iesit din tipare.

Iubirea este imprevizibila, ne poate juca feste si acest fapt il confirma si Connect-R aka Stefan Mihalache  in noua piesa, cu influete de rap: “Am 4 camere si daca vrei / Aici chiria mea nu se plateste-n lei/Si nici in € ca nu ma prea ma descurc cu ei/Putina dragoste si e ok“. Muzica si textul au fost compuse de Connect-R, iar de orchestratia piesei s-au ocupat Razvan Matache si Buzea Florin.

El este cel care a dat startul pieselor in limba romana si a innebunit radiourile cu hitul “Vara nu dorm“. Dupa celebra piesa, Connect-R a venit cu o nou hit pentru finalul lui 2012 si inceputul lui 2013, “Love is the way”  care a strans din ce in ce mai multe vizualizari, clasand-o pe primele pozitii in topurile de specialitate.O alta colaborare reusita a fost piesa “Vedeta mea“, alaturi de Cortes, o poveste de dragoste cu final nefericit bazata pe fapte reale. Tot alaturi de Cortes l-am vazut pe Connect-R si in “Sweet 16“. Piesa dar si videoclipul in stilul rap, aduce aminte de inceputurile carierei lui Connect-R, spre bucuria fanilor care asteptau de mult o revenire de acest gen.

Va fi “Da-te-n dragostea mea” mai tare decat “Vara nu dorm”?

Connect-R, cand nu doarme, fura? Vezi Acuzatiile aduse de Matteo aici: http://www.muziq.ro/connect-r-cand-nu-doarme-fura-acuzatii-aduse-de-matteo/