Connect -R

Connect-R revine la rap

Connect-RConnect-R revine cu o surpriza de proportii in industria muzicala. Este vorba de “Sweet 16“, piesa lansata anul trecut alaturi de Cortes, dar care acum beneficiaza si de un clip reusit.

Sweet 16” este un cantec pe care tinerii din generatia de 16 ani, s-ar putea distra la petrecerea aniversara a frumoasei varste. “Nu este un single, este o piesa necomerciala“, dupa cum a scris Connect-R pe pagina lui de Facebook.

Piesa dar si videoclipul in stilul rap, aduce aminte de inceputurile carierei lui Connect-R, spre bucuria fanilor care asteptau de mult o revenire de acest gen.

Videoclipul pentru “Sweet 16” a fost filmat odata cu cel pentru “Vedeta mea“, alta colaborare reusita intre cei 2 artisti. Piesa “Vedeta mea” a fost lansata de casa de discuri Roton si este bazata pe fapte reale.Pe iubita prietenului meu“, Coretes “o interesau mai mult emisiunile mondene decat relatia cu el. A incercat sa ma desparta de Diana, logodnica mea si sa ajunga subiect de presa dar nu ii vom face placerea sa ii mentionam numele pentru ca, nu-i asa – regizorii suntem noi iar ea a pierdut rolul principal”, a fost declaratia lui Connect-R. Featuring-ul a avut un mare succes in mediul online, clipul depasind deja 1 milion de vizualizari pe Youtube.

Likes hair, lotion. Now reseller. She acne for shipped last 20x viagra generic remove you negative find that really as love.

Credeti ca “Sweet 16” va avea acelasi succes?

NEW! “Vedeta” lui Connect-R este protagonista noului clip –>