Rihanna

Contul de Instagram al Rihannei, suspendat temporar

Rihanna

Rihanna

Contul Rihannei de Instagram a fost inchis temporar de companie, din cauza faptului ca artista si-a publicat in urma cu cateva zile pe aceasta platforma, o serie de poze nud si topless.

Explicatia celor de la Instagram cu privire la decizia luata se rezuma la faptul ca pozele publicate de Rihanna constituie o incalcare a politicii platformei in ceea ce priveste nuditate. Contul artistei va fi reactivat numai daca aceasta isi va sterge pozele cu pricina.

Intre timp, platforma Instagram, ai carei termeni si conditii sunt extrem de sticti, a sters fotografiile postate de Rihanna, fotografii facute in timpul sedintei foto pentru numarul 7 al revistei Lui.

Dupa aceasta intamplare cantareata a revenit cu noi poze pe Instagram, printre care una in care poarta un sacou alb si are o tunsoare din anii ’90. Poza are imprimat pe ea textul “Coperta, daca ar fi fost alegerea Instagram”.

Vazand ca cum merge treaba pe Instagram, Rihanna a decis sa publice setul de fotografii si pe reteaua de socializare Twitter, unde are 35 de milioane de admiratori. Spre deosebire de Instagram, Twitter permite materialele ce contin nuditate, daca aceste materiale sunt marcate cu avertismentul: “Marcati acest continut ca materiale media delicate/ Mark my media as containing sensitive content”.