Corina

Corina – Fernando (videoclip nou)

Corina

Corina

Corina vine cu un nou proiect muzical, lansat prin intermediul casei de discuri Roton Music, denumit “Fernando”, o piesa cu un videoclip extrem de provocator.

Fiind o coproductie DeMoga Music, piesa “Fernando” a fost semnata de o echipa formata din Bogdan Beciu, Madalin Rosioru, Marius Moga, Sever Staicu, Teodor Pogorevici si, evident, Corina Bud.

La conceptul videoclipului, Corina a colaborat cu regizorul Bogdan Paun, materialul parand a fi inspirat din stilul controversat al lui Lady Gaga. Corina renunta in cadrul clipului la machiaj si filtre si aduce cu sine ideea de empowerment.

“Sunt intr-o industrie in care ni se spune mereu ce si cum sa facem, in care simtim presiunea sa fim la fel, sa vindem chipuri perfecte, trupuri supersubtiri si sexy, mesaje fara consistenta. Stim, dar ne facem ca uitam de multe ori ca superbele fete, femei, #NastyWomen care ne urmaresc si se compara cu noi nu stiu ca pentru imaginea “fara cusur” impusa de modele false si prea perfecte, lucreaza artisti supertalentati de makeup, de imagine, filtre de post-productie si asa…mintim. Pana acum, va spun sincer, la fiecare clip, lucram asupra fiecarui cadru impreuna cu artistul vizual si puneam “masti”- niste filtre de montaj, care anuleaza orice rid fin, ascund orice por si imperfectiune. Noul clip al artistei este unul de imagine, cu stylingul semnat chiar de Corina (pentru intreaga echipa), un manifesto de “empowerment”, care pune sub semnul intrebarii clisee despre feminitate, care pune accent pe frumusetea unicitatii fiecaruia, a sexualitatii fara tabu-uri, a unei #QueerRomania.”, marturiseste Corina despre intreg procesul de creatie.

Corina este o artista cameleon, care a stiut mereu sa se adapteze timpurilor muzicale, astfel incat sa ramana in atentia publicului, care o adora.

Ce parere ai despre noua sa melodie, “Fernando”?