Corina

Corina lanseaza “Miss Boboc”

Corina

Corina

Corina revine cu o colaborare noua cu rapperul Junior High pentru single-ul “Miss Boboc”, urmarind sa intre in vizorul balurilor de boboci.

Aceasta este una din strategiile folosite de o multime de artisti, si anume, in functie de perioada anului: campanie electoriala, Craciun, vara la mare, Ziua Indragostitilor, baluri de boboci, acestia lanseaza piese cu care sa ajunga mai usor in inimile publicului si atrag atentia organizatorilor de concerte asupra unui anumit fenomen de piata. Astfel apar melodiile comerciale.

In noua piesa lansata, Corina devine “Miss Boboc” alaturi de rapperul Junior High. Corina a dezvaluit ca a ocupat locul 3 la un bal al bobocilor, dar numai pentru ca celelalte doua concurente avand iubitii in juriu. Artista a mai adaugat ca a interpretat melodia “Trenul Pierdut” de la Compact, acompaniata fiind de un chitarist.

Piesa a fost compusa in studiourile DeModa Music, de catre gasca lui Marius Moga, “Miss Boboc” fiind primul single al Corinei produs de Moga.

“In momentul de fata ma atrage un street style cu influente preluate din fetele Hollaback Girls ale lui Gwen Stefani dar si din Harajuku Girls.”, a declarat Corina despre stilul vestimentar adoptat pentru “Miss Boboc”.