Corina

Corina si-a schimbat numele de scena in “8847”. Care sunt motivele?

CorinaCorina Bud, una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc, a anuntat de curand ca noul ei nume de scena va fi “8847“.  Reactiile nu au intarziat sa apara, multi fiind nerabdatori sa afle motivul acetei schimbari.

Cunoscuta de milioane de fani pentru hit-uri ca “Pernele moi” sau “A ta“, Corina  a acceptat sa renunte la numele care a consacrat-o în favoarea  8847, numarul de SMS la care Asociatia pentru Ajutorarea Copiilor cu Autism din România Horia Motoi poate primi donatii.

M-am hotarat sa imi schimb numele in 8847! Nu am innebunit. Simt, insa, ca e ceea ce trebuie sa fac. Acest nou nume inseamna mult pentru mine asa ca sper sa ma sprijiniti“, a fost declaratia Corinei pe retele de socializare.

Alturi de Corina, Delia se afla printre artistii romani ce au initiat o astfel de actiune umanitara. De curand a lansat videoclipul piesei Ia-ma de mana o piesa dedicata bolnavilor cu psoriazis , si care este la momentul actual imnul campaniei  „Doar optimismul e contagios”  initiata de Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA).

Corina a anuntat ca odata cu noua schimbare, isi va face si un tatuaj cu 8847. “Unii au crezut ca fac parte din nu stiu ce secte. Numarul 8847 este un numar la care, daca suni, nu poti decat sa ajuti. Un mesaj costa doar 2 euro.

Ce spuneti de gestul Corinei?

NEW! Delia dedica bolnavilor cu psoriazis noul ei videoclip