Cornel Ilie

Cornel Ilie, desemnat cel mai elegant barbat din Romania in 2013

Cornel Ilie

Cornel Ilie

Aseara a avut loc Gala Premiilor Beaumonde, Globurile de cristal, in cadrul caruia solistul trupei Vunk, Cornel Ilie a fost desemnat barbatul cel mai elegant al anului 2013.

Acest titlu i-a fost acordat pe baza stilului vestimentar foarte apreciat. Cornel Ilie a urcat pe scena Galei Premiilor Beaumonde, alaturi de cele mai apreciate femei in lumea modei din Romania la ora actuala si anume: Ana Ularu, Laura Cosoi si Adelina Ivan.

“Eu cred foarte tare ca eleganta stilului in care te imbraci tine mai intai de atitudine, iar asta vine in momentul in care te simti foarte bine cu tine insuti, cand ai incredere in tine. Anul acesta a fost un an perfect pentru mine si faptul ca am primit acest premiu ma face si mai fericit. Naturaletea, linistea interioara, increderea si bucuria cu care iti conduci viata cred ca sunt cele mai importante accesorii ale noastre si, odata ce le simtim, ce le avem, ne vom simti cei mai eleganti oameni din lume”, a spus Cornel Ilie.

Astfel Cornel Ilie se alatura celorlalti barbati eleganti cu succes in cariera si premiati de Beaumonde de-a lungul vremii precum Cristian Mungiu, Razvan Mazilu si Nicolai Tand.