Romanian Music Awards 2013

Cornel Ilie si Gina Pistol prezinta Romanian Music Awards 2013

Cornel Ilie si Gina Pistol

Cornel Ilie si Gina Pistol

A unsprezecea editie a spectacolului Romanian Music Awards (RMA), care va avea loc la Brasov pe data de 14 septembrie, se anunta a fi foarte spectaculoasa. Gala in care se premieaza performantele artistilor va fi prezentata de Gina Pistol si de solistul formatiei Vunk, Cornel Ilie.

“Sunt foarte incantata ca am ocazia sa ii intalnesc pe cei pe care-i admir, mai ales ca unii dintre ei imi sunt si prieteni. E ca atunci cand eram copil si asteptam Revelionul, pentru ca era muzica buna. Acum doi ani nu am iesit din casa, pentru ca am stat sa ma uit la Romanian Music Awards, desi ma asteptau prietenii in oras”, a declarat Gina Pistol, aratandu-si, astefel, entuziasmul.

Aceasta mai declarand ca e foarte incantata si de partenerul ei de pe scena, Cornel Ilie. “Ma bucur sa am ocazia sa prezint evenimentul alaturi de Cornel, cand eram mai mica ii cantam toate piesele” completeaza ea. Tinand cont ca la show vor fi prezenti marele vedete autohtone, showul se anunta a fi unul incendiar, acestea fiind imbracate in tinutele unor designeri celebri.

Vom avea parte si de o surpriza, formatia Activ se va reuni pe scena RMA 2013. Pana atunci insa, fanii vor putea sa-si voteze artistii favoriti pe pagina dedicata evenimentului, rma.1music.ro. Showul va fi transmis de Music Channel pe data de 14 septembrie, incepand cu ora 19.00.

Daca vreti bilete, puteti cumparata din Piata Sfantului din Brasov, in data evenimentului, cu pretul de 15 lei.