Alexandra Stan

Cosmarul prin care trece Alexandra Stan

Alexandra Stan

Alexandra Stan

Stirea zilei! Dupa ce in urma cu cateva ore, managerul ei a venit cu o veste cat se poate de proasta si a anuntat prin intermediul Facebook ca Alexandra Stan a fost implicate intr-un accident, in urma caruia a fost spitalizata, artista dezvaluie ce s-a intamplat de fapt: “Accidentul a fost o inventie! Managerul meu m-a batut pana m-a bagat in spital”

Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident. Se recupereaza. Revenim cu amanunte. Echipa de management a Alexandrei Stan“, a fost mesajul postat de Marcel Prodan pe pagina de Facebook a artistei. Speriati, fanii au sustinut-o pe Alexandra cu mesaje de incurajare, fara sa stie ce s-a intamplat in realitate.  Artista, care a aparut dezfigurata, dezminte cuvintele managerului sau si povesteste cosmarul prin care a trecut “Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu, cel care m-a batut pana m-a bagat in spital. Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile si nu mai pot!“.

Totul a inceput sambata seara cand artista s-a dus la studioul de inregistrare pentru ai cere managerului sau, Marcel Prodan, suma de bani ce i se cuvenea de pe urma unor concerte. Omul cu iesiri violente cam dese si-a iesit din fire si a lovit-o cu pumnii si picioarele pana cand aceasta a lesinat. El a continuat sa o bata si cand artista s-a trezit. Cumva Alexandra a reusit sa scape de agresor si sa ceara ajutor, ajungand in cele din urma la spital. Avocatul artistei a depus plangere la Parchet. “Totul a durat vreo doua ore. Fanii mei plang pentru mine. Se tem ca sunt pe moarte. Am depus plangere la politie. Si-a batut joc de munca mea.” a mai spus Alexandra.