Criss si Vlad

Criss si Vlad isi duc relatia la un nou nivel

Criss si Vlad

Criss si Vlad

Criss si Vlad, celebrul cuplu care si-au facut debutul ca si cantareti in LaLa Band, sarbatoresc doi ani de cand sunt impreuna.

Cu toate ca sunt inca foarte tineri, cei doi indragostiti au inceput sa se gandeasca serios la viitorul lor impreuna. Recent, Vlad Gherman a dat de inteles, intr-un interviu ca el si iubita lui isi vor duce relatia la un nou nivel printr-o logodna.

Mai in gluma, mai in serios, Vlad a dezvaluit ca a inceput sa se gandeasca serios la casatorie: “Acum ceva timp a fost un inel de logodna, ca intr-o joaca. Insa fiecare gluma are un sambure de adevar. S-ar putea sa se indeplineasca in curand. Eu am planul deja facut. Parintii mei sunt indragostiti pana peste cap de Criss. Insa primeaza cariera. Fara ea e greu sa iti intemeiezi o familie. Atunci cand iti gasesti persoana potrivita, ti-e frica sa nu o pierzi si te gandesti sa faci si acest pas”.

Criss a marturisit ca secretul relatiei sale de iubire, este felul in care, desi se mai cearta, cei doi reusesc sa treaca peste neintelegeri:“Daca te certi nu inseamna ca nu te potrivesti cu cineva. Din contra, cu cat esti mai diferit, cu atat ai mai multe lucruri sa imparti si sa inveti. Daca sunt certuri mici, zilnice, normale, este firesc. Nu e indicat nici sa fii intr-o fericire non stop. Devine monoton”.