Cristina Spatar

Cristina Spatar lanseaza “Zambesc”

Cristina Spatar

Cristina Spatar

Cristina Spatar revine in atentia publicului, dupa ce o vreme indelungata nu s-a mai auzit nimic de ea. Cantareata si-a schimbat casa de discuri, devenind artista Red Clover Media.

Piesa pe care ne-o ofera, “Zambesc” este produsa in studiourile HaHaHa Production, avand deja si un videoclip realizat in regia lui Iulian Moga.

“Timp de un an, am stat in studiourile HaHaHa Production pentru a inregistra o serie de piese sub indrumarea lui Smiley. Am ales impreuna cu o intreaga echipa de profesionisti melodia care va marca revenirea mea pe scena muzicala. Colaborarea cu Speak, un artist extrem de talentat si de muncitor, a fost alegerea perfecta, la fel cum a fost si decizia de a-i avea alaturi pe Iulian Moga, in calitate de regizor, pe Alex Abagiu ca make-up si pe Dana Budeanu ca stilist”, a explicat Cristina Spatar.

Videoclipul piesei a fost filmat in conditii meteo extrem de aprige, toti cei prezen?i pe platoul de la Buftea fiind nevoiti sa indure frigul pentru 20 de ore. Cristina este foarte eleganta in cadrul clipului, ea a apelat la serviciile unui stilist, care a ajutat-o sa-si aleaga patru tinute speciale, care i-au pus in evidenta silueta tonificata.

“Am avut la dispozitie o rulota in care mergeam sa ne incalzim ori de cate ori aveam cateva minute de pauza, unde m-am schimbat si am reusit sa ciugulesc pe fuga ceva de mancare. A fost o zi grea, dar frumoasa, iar rezultatul a meritat tot efortul meu si al echipei. “Zambesc” este o piesa Pop-R’N’B, de dragoste, matura, in care cred ca ne regasim fiecare dintre noi”, a mai spus frumoasa artista.