Crush si Alexandra Ungureanu

Crush si Alexandra Ungureanu se pregatesc de lansarea videoclipului “Iubire de-o vara”

Crush si Alexandra Ungureanu

Crush si Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu si Crush se pregatesc pentru lansarea unui nou videoclip filmat in mijlocul naturii. Piesa se numeste “Iubire de-o vara” si are o linie melodica extrem de ritmata.

Deocamdata dispunem numai de un teaser, urmand ca videoclipul oficial sa fie lansat abia saptamana viitoare. Alexandra Ungureanu apare in cadrul videoclipului mai feminina si mai cocheta ca niciodata.
“Vara, aparent fara limite, ne ajuta sa iesim din amorteala, zambim mai mult, ne jucam mai mult, prindem curaj. Exceptie nu am facut nici eu, in vara dintre clasele a 9-a si a 10-a, cand am gustat flirtul in tabara de la mare. Unsprezece zile am tinut-o numai intr-un flirt” si-a amintit Radu, membrul trupei Crush, in vreme ce Sorin, celalalt membru al trupei a marturisit ca: “Anual se organiza tabara de vara undeva in apropierea blocului unde locuiam!…obisnuiam sa trec mai mereu pe acolo sa joc tenis de masa, sa mai fac pe dj-ul si normal sa arunc cu privirea! Acolo am cunoscut o fata de care am prins mare drag…asta se intampla pe vremea cand nu existau nici macar telefoane mobile! Totul s-a terminat dupa plecarea ei insa am ramas cu niste amintiri frumoase!…si cu gandul la ea inca 3-4 luni dupa!”
Momentan cei de la Crush impreuna cu Alexandra Ungureanu se afla intr-un turneu, Music Mix Evo. Astfel se vor plimba prin tara pana in luna septembrie. Alexandra Ungureanu si Crush sunt printre cei mai apreciati artisti ai Romaniei, avand in vedere ca ofera publicului numai piese cool precum “Nu am aripi” sau “Where Is the Love”.