Vocea Romaniei

Cum aratau acum mai bine de 10 ani antrenorii de la “Vocea Romaniei”

Vocea Romaniei

Vocea Romaniei

Cunoscuti si apreciati pentru carierele lor de succes, talentatii jurati de la “Vocea Romaniei” au fost si ei copii. Cum aratau  Smiley, Marius Moga, Loredana, Horia Brenciu si Pavel Bartos acum mai bine de 10 ani?

 

Unii au suferit schimbari radicale, cum este Pavel Bartos, care pe vremea cand era tanar avea plete.

Pavel Bartos

Pavel Bartos

Smiley, pe numele lui real Andrei Tiberiu, a fost un copil vioi si nazdravan, iar daca pana la varsta de 10 ani asculta muzica, aceasta placere l-a transformat astazi intr-unul dintre cei mai talentati cantareti.

Smiley

Smiley

Compozitorul si cantaretul Marius Moga a dobandit perfectionismul inca din copilarie. “Micul Mozart”, asa cum este numit in Romania, a fost atras de muzica de la frageda varsta de 6 ani. Pe vremea aceea, artistul transforma oalele mamei sale in tobe.

Marius Moga

Marius Moga

Horia Brenciu, brasoveanul de 41 de ani, a debutat mai intai ca prezentator de televiziune. Domeniul divertismentului, i-a oferit lui Horia posibilitatea sa experimenteze de la emisiuni pentru copii pana la emisiuni matinale si concursuri.

Horia Brenciu

Horia Brenciu

Loredana este un talent veritabil, cu o cariera de peste 25 de ani in spate. Artista a stiut mereu sa tina pasul cu moda, fapt care a ajutat-o sa se mentina pe placul publicului.

Loredana

Loredana