Andreea Banica

Cum aratau in copilarie cele mai iubite vedete din Romania

V-ati intrebat vreodata cum aratau in copilarie idolii vostrii, care in prezent se bucura de mari succese, numarandu-se printre cele mai apreciate si iubite vedete autohtone, dovada fiind milioanele de fani care ii sustin?

Una dintre cele mai indragite artiste de publicum roman este fara indoiala Antonia. Talentul ei face ca orice melodie pe care o lanseaza sa ajunga in topuri fiind auzite pe toate posturile de radio. Inainta sa devina o cantareata cunoscuta in Romania, Antonia a crescut in SUA alaturi de familia sa. Ea a fost initial fotomodel.

Antonia

Antonia

O alta artista apreciata este Ruby. Ruby a cucerit publicul roman cu piesele ei, dar si cu aparitiile sale sexy care adesea ii lasa fara cuvinte pe repezentantii sexului tare si starneste invidia multir femei. Insa voluptoasa Ruby nu a avut mereu o silueta de invidiat, in copilarie ea aratand cu totul altfel.

Ruby

Ruby

Simpaticul Smiley, pe numele lui real Andrei Tiberiu Maria a castigat notorietate ca membru al trupei Simplu, iar de atunci cariera sa muzicala este intr-o continua ascensiune. Barbatul care astazi frange inimile multor fane, era in copilarie un baietel slabut si simpatic foc. Inca de atunci el era carismatic si canta la chitara.

Smiley

Smiley

Si Andreea Banica este de nerecunoscut in pozele din copilarie, cand era o fetita scumpa si inocenta, contrar aparitiilor incendiare din prezent. Dar sa nu uitam de talentul cantaretei cu care face furori de feicare data, dovada piesele pe care le lanseaza.

Andreea Banica

Andreea Banica