Mariah Carey

Cum s-a facut de ras Mariah Carey in direct la TV

Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey a trecut printr-un incident care a pus-o intr-o situatie cam jenanta, in timp ce era in direct in emisiunea “Good Morning America” si care i-a lasat fanii cu gura cascata.

Cantareata de 43 de ani invitata la o emisiune, acorda un interviu cand si-a dat seama ca i-a pleznit fermoarul rochiei ei fara bretele, creatie Donatella Versace.  De cum a intrat pe scena, artista a marturisit ca a avut o problema cu rochia prea stramta. Moderatoarea si oamenii din echipa de filmare au facut tot posibilul ca sa o ajute sa iasa din aceasta situatie penibila. Jenata ca se afla in pericol sa se faca de ras la televizor, Mariah Carey a exclamat suparata: “Fir-ar sa fie, acum mi-a plesnit rochia la spate. Te iubesc, Donatella, dar rochia asta a plesnit”. De nervi, Mariah uitand ca milioane de oameni o aud a scapat si o injuratura.

Noroc cu moderatoarea care a cerut o pauza de publicitate, iar dupa cateva minute, cantareata a revenit imbracata intr-o alta rochie pentru a canta noul ei single, “Beautiful”. Filmarea a devenit virala pe Youtube, cu peste 500.000 de afisari in numai 24 de ore.