Revelion

Cum s-au distrat romanii de Revelion

Revelion

Revelion

Fie ca au ales sa stea acasa, sa mearga la petreceri restranse, in cluburi sau sa petreaca la restaurant, in noaptea de anul nou, romanii s-au distrat de minune.

In capitala, cei mai multi dintre bucuresteni au fost prezenti  la cea dea sasea editie a “Revelionului incendiar” din Piata Constitutiei, eveniment cu intrare libera organizat de Primaria Municipiului Bucuresti.

Printre cei 130 de artisti prezenti, care au intretinut atmosfera in aer liber se numara Mandinga, Connect-R, Vunk, Loredana, Delia, Puya, Smiley si Voltaj. In apropierea de miezul noptii au urcat pe scena What’s Up si cateva nume proaspete in industria muzicala autohtona Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko si Lally. 40.000 de spectatori s-au distrat alaturi de artistii care la cumpana dintre ani au cantat impreuna “La multi ani” si au fost martori la frumosul spectacol de artificii.

In Sectorul 3, bucurestenii s-au adunat in Parcul Titan pentru a intampina noul an si pentru a-i asculta pe Taxi, Proconsul, Mihai Margineanu, ROA, Anda Adam, Bere Gratis, Hara si nu numai. O alta petrecere deja traditionala pentru bucuresteni, este “Vanghelionul” de la Romexpo, ajuns la cea de-a 11-a editi, organizata de primarul Vanghelie. Petrecaretii in numar de 6.000 care au ales aceasta petrecere, au platit 100 de lei pentru a asculta muzica buna, pentru a dansa si pentru a manca un mediu cu produse traditionale.

Bucurestenii care au avut pretentii mai mari, au platit intre 100 si 300 de euro pentru a lua parte la o petrecere de lux in stil “Marele Gatsby”, care a imbinat atmosfera anilor ’20 cu muzica jazz si cu costumatiile de rigoare.

Oricum i-a prins Revelionul pe romanii din intreaga tara, trecerea in noul an a avut loc la fel pentru toti: cu focuri de artificii grandioase si rauri de sampanie.
There are no comments

Add yours

Comments are closed.