Damian Draghici

Damian & Brothers – Gypsy Rock (recenzie concert)

Damian Draghici

Damian Draghici

Damian Draghici, alaturi de trupa sa Damian & Brothers, au sustinut un show demential la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 31 martie.

Concertul care a avut ca si scop promovarea albumului Gypsy Rock (Change or Die), care se bucura de un succes fara margini in momentul de fata, in Romania, a umplut sala de spectacol. Si pentru ca albumul contine 16 colaborari cu artisti de top ai tarii noastre, Damian & Brothers au adus invitati speciali precum Delia, Smiley, Alina Eremia, Cornel Ilie, Cristina Spatar, Feli, Loredana Groza, Nicole Cherry, Lora, Connect-R, Grasu XXL si Sergiu Ferat, alaturi de care au cantat cate o melodie, in fata publicului extrem de entuziasmat.

Damian Draghici a ridicat publicul in picioare, iar cateva dintre cele mai curajoase femei din public, au tinut neaparat sa urce pe scena si sa danseze alaturi de trupa. Unul dintre momentele cele mai frumoase ale concertului, au fost atunci cand invitatii l-au surprins pe Damian aparand cu un tort si i-au cantat la multi ani, sau cand acesta a cantatla nai, o melodie pentru sotia sa.

Damian Draghici

Damian Draghici