Damian Draghici

Damian Draghici lanseaza proiectul “The Gypsy Cuban Project – Havana Night Sessions”

The Gypsy Cuban Project - Havana Night Sessions

The Gypsy Cuban Project – Havana Night Sessions

Dupa ce si-a cucerit publicul, in cadrul concertului aniversar de pe 31 martie, de la Sala Palatului, Damian Draghici, vine cu o idee noua, care sa ofere o noua perspectiva asupra muzicii lor.

Este vorba despre un noua concert, pe care il vor sustine tot pe scena de la Sala Palatului, pe data de 25 aprilie, incepand cu ora 20:00. Concertul se numeste “The Gypsy Cuban Project – Havana Night Sessions”, iar in cadrul acestuia publicul va avea parte de noi surprize, care constau in invitati speciali, ce o includ pe celebra artista de origine cubaneza, Omara Portuondo.

Poveste proiectului ”The Gypsy Cuban Project – Havana Night Sessions” incepe in vara anului 2016, in timpul unei calatorii in Cuba, in cadrui careia Damian Draghici intentiona sa gaseasca legaturi intre cultura Rroma si cea afro-cubaneza.

Proiectul a fost pus la punct de Universal Music Romania si Gypsy Productions Romania, producatori executivi fiind Damian Draghici, Paula Rosenberg si Toby Gough. Inregistrarile melodiilor incluse pe acest proiect, s-au desfasurat in celebrele Abdala Studios din Havana, Cuba, in luna iulie a anului trecut. Concertul din 25 aprilie are ca si scop promovarea albumului ”The Gypsy Cuban Project – Havana Night Sessions”.

Cei interesati de acest eveniment, isi pot achizitiona bilete online, de pe www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro,www.bilet.ro,www.bilete.ro, www.myticket.ro sau www.eventim.ro, dar si de la casa de bilete a Salii Palatului, din magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, magazinele Diverta, agentiile TUI Travel Center sau Eurolines.