Dan Balan

Dan Balan revine cu un nou look si cu o noua piesa

Dan Balan

Dan Balan

Cunoscutul artist moldovean, fost exponent al trupei O-zone, Dan Balan, revine pe piata muzicala cu un nou single incendiar, “Lendo Calendo”, un featuring cu talentata artista Tany Vander si rapperul Brasco, dupa ce vreme indelungata si-a lansat hituri cunoscute la nivel international in tari precum Rusia si nu numai.

“O perioada am scos mai multe piese in limba rusa, care au fost number one in topuri, iar acum m-am hotarat sa lansez o piesa internationala, datorita careia o sa vin si in Romania. Sper ca fanilor romani sa le placa noul single, ma voi intalni cu ei cat de curand”, a declarat Dan Balan.
Melodia este compusa de el insusi, iar la versuri, care sunt in spaniola si engleza, a colaborat cu Gerina di Marco si Romel Rachaird Cummings. “Linia melodica si ritmul mi-au dictat faptul ca versurile trebuie sa fie intr-o limba hispanica. Cu toate acestea, eu nu stiam mai deloc limba spaniola, pe care m-am hotarat sa o folosesc, asa ca in trei luni am invatat-o, apoi am fost in Barcelona, ca sa imi perfectionez accentul, si am lucrat cu o cantautoare din Los Angeles, originara din Venezuela”, a mai marturisit artistul.

Piesa se va bucura in curand si de un videoclip regizat de un producator rus. Titlul melodiei este inventat de Dan Balan. El a spus “Eu am nascocit aceste cuvinte, ‘Lendo Calendo’. Desi nu inseamna nimic, le-am gandit ca pe niste cuvinte magice, precum ‘Abracadabra’, sau ‘La lu lei’”.  In mod sigur piesa va fi in topuri, avand in vedere ca este perfecta pentru vara.