Bittman

Dan Bittman pare urmarit de ghinioane

Dan BitmanDan Bittman, unul dintre cei mai apreciati artisti ai muzicii romanesti si solistul trupei Holograf, a fost operat din nou. Dupa ce abia s-a recuperat în urma unei operatii chirurgicale la gât in urma cu 6 luni, Bittman a ajuns din nou la spital.

Artistul a fost internat de urgenta la Spitalul “Sfantul Ioan” din Capitala, unde a fost operat, de data aceasta de hernie. Potrivit surselor apropiate, acesta se sime bine si a fost alegerea lui sa se opereze de hernie, o afectiune care ii facea probleme de ceva timp.

Dan Bittman a revenit pe scena abia luna trecuta, pe 7 martie, dupa o pauza de aproape 6 luni. În acest timp, solistul sa scape de raguseala cu care a ramas in urma interventiei chirurgicale la gât, pe care a avut-o în Viena. Tobosarul formatiei Holograf, a declarat atunci ca Dan Bittman a fost operat pentru a evita un accident vascular, întrucât i se obturase un canal. Cu toate ca Dan a marturisit recent ca vocea sa si-a revenit în proportie de 95 la suta si e pregatit sa revina pe  scena, se pare ca acest incident il va tine momentan departe de public.

Vezi mai jos ultimul videoclip lansat de Holograf