X Factor

Dan Bittman, „zburat” de la Antena 1

Dan Bittman

Dan Bittman

La cateva zile dupa ce a aparut zvonul ca Vocea Romaniei se va schimba de la toamna, aflam ca noua editie a competitiei X Factor vine si ea cu schimbari neprevazute, tot in juriu.

Este vorba despre Dan Bittman, care se pare ca a incalcat prevederile stabilite in contractul pe care il avea cu Antena 1, astfel ca postul de televiziune a hotarat rezilierea actului si eliminarea cantaretului din juriu.

Dupa ce producatorii au facut schimbari majore in juriul concursului, schimbandu-i pe antrenorii din prima editie, Mihai Morar, Adi Sina si Paula Seling, deoarece acestia nu au atras atat de multa audienta. Al doilea sezon din X Factor, i-a adus in juriu pe Dan Bittman, Cheloo si Delia Matache. Se pare insa ca producatorii sunt nevoiti sa faca din nou schimbari, datorita faptului ca Bittman iese din ecuatie, acesta fiind pretul pe care liderul Holograf trebuie sa-l plateasca dat fiind faptul ca acesta a acceptat sa colaboreze cu un alt post de televiziune, incalcandu-si astfel contractul semnat cu Antena 1. S-ar parea ca artistul a cazut de acord pentru un rol intr-un serial, care a inceput in urma cu cateva zile.

O sursa din interior, a tinut sa mentioneze ca eliminarea lui nu are nicio legatura cu prestatia profesionala, aceasta fiind strict legata de nerespectarea standardelor impuse de parteneriatul lor.