inna

De nerecunoscut! Cum arata bomba sexy de azi, Inna in liceu?

Este la momentul actual o femeie admirata de milioane de barbati din lumea intreaga. Dar lookul din liceu al Innei este departe de cel de astazi.

Schimbarile de look si de stil au ajutat-o sa fie in permanenta in centrul atentiei si sa fie desemnata cea mai frumoasa femeie de FHM Romania. Este intr-adevar o “aparitie”  in showbiz-ul romanesc, dar Inna nu a avut dintotdeauna aceeasi infatisare, dupa cum putem vedea si in imaginea alaturata.

inna_de_nerecunoscut_2

Din eleva de liceu obisnuita, s-a transformat intr-o bomba sexy a Romaniei. De curând, Inna a intrat si  în galeria vedetelor mondiale cu cele mai spectaculoase tinute în concerte, plasandu-se alaturi de Madonna, Beyonce sau Rihanna.

Dupa ce a cucerit topurile europene, cu hituri precum “Hot“, “10 Minutes” sau  “More than friends“, cea mai recenta colaborare cu Daddy Yankee, Inna a reusit sa se mentina in fruntea clasamentelor de specialitate, inclusiv Bilboard. Pâna acum, sesiunile Rock the Roof filmate de Inna în Paris, Londra, Mexic, Bucuresti si Istanbul au acumulat peste 20 milioane de vizualizari online.

 INNA Feat. Daddy Yankee – More Than Friends | VIDEO