Deepcentral

Deepcentral – Ochi de copil (videoclip nou)

Dupa ce au dominat topurile muzicale cu hitul “Gura ta”, baietii de la Deepcentral revin cu o piesa emotionanta, despre copilarie denumita “Ochi de copil”.

“Ochi de copil” este o piesa de suflet, care atinge acea coarda sensibila a fiecaruia dintre noi si pe care, dupa ce o asculti cu atentie, realizezi ca te descoperi in ea la fel de mult cum ne regasim si noi”, explica Doru.

Piesa “Ochi de copil” este scrisa si compusa de cei doi componenti ai trupei, Doru si George, la casa lor de discuri, HitCentral.

“Ne aflam intr-o dispozitie pozitiva, eu si George ne simteam inspirati si intai am compus piesa fara text si ne-a placut tare mult rezultatul final“, dezvaluie Doru entuziasmat despre cum s-a nascut single-ul „Ochi de copil“. „Noua piesa inspira inocenta, face trimitere la anii copilariei si indeamna pe fiecare dintre noi sa isi aminteasca de clipele din copilaria pe care cu totii o lasam in urma pana la urma”, adauga si George.

Videoclipul este diferit de cele prezentate pana acum de Deepcentral, in sensul ca este simplu, in genul unei animatii, insa mesajul ajunge la inimile fanilor.

Te-a impresionat “Ochi de copil”?