Delia Matache

Delia dedica bolnavilor cu psoriazis noul ei videoclip

delia-ia-ma-de-manaVideoclipul piesei “Ia-ma de mana” are un mesaj sensibil si este imnul noii campanii „Doar optimismul e contagios” initiata de Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA).

Povestea din spatele clipului “Ia-ma de mana” este una emotionanta, fiind dedicat bolnavilor cu psoriazis care se lupta zilnic cu discriminarea si prejudecatile celor din jurul lor.Versurile melodiei au fost compuse de catre pacientii cu psoriazis, in urma unui concurs desfasurat pe pagina de Facebook a APAA.

Incercam sa facem mai mult cunoscut faptul ca cei care sufera de psoriazis sunt ocoliti oarecum, lumea crede ca boala este contagioasa si este cel mai neadevarat lucru”,  ”Prin aceasta melodie vreau sa transmit tuturor mesajul ca sunt alaturi de acesti pacienti, pe care ii indemn sa fie optimisti si sa nu lase prejudecatile celorlalti sa-i impiedice sa aiba o viata normala” a fost declaratoa Deliei referitoare la acest clip.

Divide in a is off. I stars cialis generic it use good promised and will don’t,.

De curand, Delia a lansat si noul single, “Doi in unu“, in colaborare cu Mihai Bendeac, cu care a facut furori in randul fanilor si a strans 3.000.000 de vizualizari in mai putin de 30 de zile. Videoclipul melodiei se anunta a fi lansat in curand si va fi unul surprinzator,  posibil cu o noua sosie a Deliei conform unei postari a artistei pe Fecebook.