Imnul statiunii Mamaia

Delia lanseaza imnul verii

Delia si Speak

Delia si Speak

Imnul statiunii Mamaia din acest an a fost promovat in 1 Mai, intr-un club din centrul statiunii de la malul marii.

Piesa este cantata de Delia si de Speak si a luat nastere in studioul casei de discuri Ha Ha Ha Production, unde Smiley si echipa lui s-au ocupat de muzica si de versuri.

“Am primit bucuroasa propunerea de a canta noul imn al Mamaiei si cand am ascultat pentru prima oara piesa, nu m-am putut opri din topait si fredonat. A fost usor sa trag voci cu Speak, imi place mult de el ca si artist si cred ca facem o “pereche muzicala” perfecta. Nu cred ca ar fi putut iesi o combinatie mai buna decat asta. A lu’ Mamaia este melodie verii 2014!”, a spus Delia extrem de incantata.

“Este o colaborare pe care orice artist din Romania si-ar fi dorit-o! Pe Delia o ascult inca de cand eram mic si faptul ca avem o piesa impreuna nu ma poate face decat sa ma simt onorat. Cat despre piesa, am asteptat de mult aceasta lansare. Imi place foarte mult sound- ul si sper a lumea sa se conecteze cu noi mai mult prin acest intermediu.”, a augat si Speak.

Daca in urma cu un an Radu Mazare a imbracat costumul de salvamar in videoclipul Loredanei, acum, acesta va aparea in videoclipul piesei „A lu’ Mamaia“, unde va calatori pana in Egiptul Antic.

„Melodia va fi lansata pentru prima data de 1 Mai, noaptea, si o sa o cante Delia, alaturi de Speak, intr-un club din Mamaia. Videoclipul o sa-l filmam in primul sau al doilea weekend din mai. La un moment, eu o sa fiu Cezar si Delia, Cleopatra“, a declarat Radu Mazare, primarul Constantei.