Delia

Delia prezinta ‘Ipotecat’

Delia si Uddi

Delia si Uddi

Deja nu mai este o surpriza ca fiecare videoclip lansat de Delia este o creatie inedita. Piesa a carui material video il promoveaza artista, se numeste “Ipotecat”, un featuring cu Uddi.

Videoclipul este o productie CevaDeVis, echipa cu care Delia a mai lucrat in trecut. Piesa “Ipotecat” spune o poveste cu un aer urban, in timp ce versurile au fost compuse de catre Randi, in studiourile casei de discuri Famous Production.

“Ipotecat este o piesa pe care abia asteptam sa o lansez. Are un vibe reggae care m-a inspirat mult cand am scris la ea si ma bucur ca am colaborat cu un artist tanar si talentat ca UDDI. Muzica este facuta de Andrei Ropcea (Randi), iar la text si linii am compus impreuna cu el”, ne explica Delia.

“Pentru mine este o mare onoare sa lucrez cu un artist exceptional din toate punctele de vedere, asa cum este Delia. Sunt fericit sa colaborez cu ea si ii multumesc pentru sustinere, ei si tuturor celor care mi-au fost alaturi inca de la inceput. Speram sa va placa Ipotecat si sa ajungem la sufletele voastre, asa cum ne dorim, prin muzica”, a completat UDDI.

Delia

Delia

Aceasta nu este prima colaborare cu cei doi artisti ne incanta.