Delia

Delia vrea sa-si cumpere o casa in centrul capitalei

Delia si Razvan

Delia si Razvan

Delia Matache si sotul sau, fac parte din cuplurile care incearca sa-si tina relatia cat mai ferita de ochii presei, nevorbind despre planurile lor de viitor decat dupa ce le-au realizat.

De aceasta data insa, agentul imobiliar cu care cei doi soti au intrat in legatura a facut marturisiri cu privire la una dintre rezolutiile acestui an ale Deliei si ale lui Razvan Munteanu. Ei vor cu orice pret sa se mute intr-o casa noua, intr-o zona buna din Bucuresti, cu o curte cat mai mare si cu camere spatioase. Bugetul pe care cei doi sunt dispusi sa-l aloce, nu este deloc mic, si anume 250.000 de euro. Banii nu sunt o problema pentru cei doi, mai ales ca ambii castiga sufficient cat sa-si permita luxul la care viseaza. Delia castiga bine din emisiunile televizate la care ia parte si din faptul ca este o cantareata in voga, in timp ce sotul ei, detine cateva cluburi de noapte prospere intocmai in Centrul Vechi al Bucurestiului.

Delia a confirmat zvonul spunand: “Da, cautam sa ne luam casa, dar inca nu ne-am decis”.

Mai mult decat atat, se pare a motivul pentru cauta o casa atat de mare este si acela ca cei doi planuiesc sa devina parinti cat de curand.