Demi Lovato

Demi Lovato o ataca pe Lady Gaga

Demi Lovato si Gaga

Demi Lovato si Gaga

Desi este fan Mother Monster, Demi Lovato s-a contrazis in ultimele 24 de ore cu alti fani ai artistei, datorita imaginilor postate de controversata cantareata, dupa concertul sustinut pe data de 13 martie, din cadrul SXSW Festival, cand  Lady Gaga a facut cel mai scarbos lucru cu putinta punand o femeie sa vomite pe ea.

Se pare ca ceea ce noua ni se pare scarbos, lui Gaga i se pare arta. Insa dupa istoricul pe care il are legat de bulimie, Demi Lovato nu s-a putut abtine sa nu ii dea o lectie de moralitate lui Lady Gaga, ne fiind deloc impresionata de exemplul acesteia. Fosta vedeta Disney, s-a confruntat cu mari probleme, ajungand in spital din cauza acestora, luptand serios impotriva acestei tulburari.

Pe reteaua de socializare Twitter, Demi a comentat la adresa gestului lui Gaga, desfintand-o si tinanad sa mentioneze ca nu e artistic si nici cool, ca dependenta e dependenta si ca nu poti sa faci arta din asa ceva. La sfarsitul discursului sau, Demi a declarat ca in ciuda extravagantei sale, inca este fan Lady Gaga.