Demi Lovato

Demi Lovato, victima a hackerilor americani

Demi Lovato

Demi Lovato

Recent au aparut pe internet o serie de fotografii compromitatoare cu Demi Lovato pe care hackerii americani au reusit sa le faca virale. O parte dintre aceste fotografii au fost deja trimise si unor publicatii precum RadarOnline.com.

Fotografiile care depasesc numarul de 20, infatiseaza o femeie bruneta, goala la dus sau dezbracata in diverse pozitii indecente pe pat. Toate probele indica faptul ca femeia respectiva ar putea fi nimeni alta decat fosta vedeta Disney. Desi nu pot spune concret, ziaristii publicatiei au observat ca atat femeia din poze cat si Demi Lovato au aceleasi semne distinctive si aceleasi tatuaje, respectiv cele 12 pasari pe care frumoasa artista le are tatuate pe antebratul drept.

Cel care a facut virale fotografiile, a insistat ca acestea sunt autentice: “Acestea sunt fotografii cu Demi. Mai am cateva nud, cateva cu fata ei… Apoi, am cateva in care devine agresiva… Pot sa va garantez ca aceste poze sunt ale lui Demi”. Echipa care se ocupa de imaginea cantaretei este hotarata sa depuna plangere, mai ales ca in trecut, Demi a  mai fost victima hackerilor.