Depeche Mode

Depeche Mode a facut senzatie la Bucuresti

Depeche Mode

Depeche Mode

Seara de miercuri, 15 mai, va ramane una memorabilia pentru cei 45.000 de oameni prezenti la concertul uneia dintre cele mai iubite trupe din istorie, si anume Depeche Mode. Concertul a durat mai bine de 2 ore, si a inceput de la ora 17, insa fanii nerabdatori au fost prezenti in fata stadionului Arena Nationala, cu cateva ore bune inainte.

Insa a meritat, pentru ca experienta Depeche Mode a fost unica, acest lucru poate fi confirmat de miile de fani prezenti la spectacol. Seara a fost deschisa de concertul celor de la F.O.X, trupa ce insoseste Depeche Mode in turneu, intr-o serie de tari europene. Celebra trupa a fost intampinata cu aplauze, urale si mii de voci care cantau la unison refrenele pieselor preferate a celor trei artisti, de la prima piesa, pana la ultima. Artistii au inceput cu piesa “Welcome in My World”, si a continuat cu “Angel”, “Walking in My Shoes”, “Precious”, “Enjoy the Silence”, “Personal Jesus”, “Just Can’t Get Enough” sau “I Feel You”, trupa simtindu-se bine si lasandu-se cucerita de energia publicului roman,

Desi cei de la Depeche Mode se afla pentru a doua oara la Bucuresti, nu pare a fi si ultima data cand o sa ne viziteze. Membrii trupei au marturisit ca “Publicul a fost minunat, asa cum rar gasesti! A fost o seara perfecta! Trebuie s-o mai facem o data!”.  Trupa isi continua turneul Delta Machine, indreptandu-si directia spre destinatii precum Istanbul, Belgrad si Budapesta.