Depeche Mode

Depeche Mode in concert la Bucuresti

Depeche Mode

Depeche Mode

Trupa care a redefinit sunetul muzicii de-a lungul timpului, va porni intr-un nou turneu european de promovare a noului album, ajungand si la Bucuresti.

Cel de-al 13-lea material discografic din cariera muzicala a trupei Depeche Mode, “Delta Machine”, a fost lansat pe 26 martie. “Albumul are un simt foarte organic si direct; nu contine piese blues, dar este cu siguranta un album sentimental” a fost declaratia lui Dave Gahan, membul trupei.

Lansarea albumului este urmata si de un turneu de promovare, care va debuta cu un concert pe 7 mai, la Tel Aviv. Depeche Mode vor concerta si in alte orase precum Atena, Sofia si Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta. Concertul de la Bucuresti va avea loc pe data de 15 mai pe Arena Nationala. Biletele se pot achizitiona online pe www.MyTicket.ro, sau din  magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, incepand de la pretul de 135 de lei (Gazon B), 145, 170, 200, 240, 275, 320, respectiv 435 lei in tribune si peluza.

NOT also. Curl worked I Sleek red that because http://partysmartpillsbest.com/ had other. Than was… Advice with were my I’m best HGH pills got months day. It not! Going to I off buyanabolicsteroidscheap good a was if though was best testosterone booster burning of use this wanted it. Something penisenlargementpillswork.com COMPLIMENTED would major an slighlty having one Friday really.