Selena Gomez

Diagnostic dureros pentru Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez

La doar 21 de ani, a reusit sa-si creeze o baza mare de fani cu muzica ei. Acum si-a anulat toate concertele datorita unei ingrozitoare boli.

Surse din anturajul Selenei Gomez sustin ca aceasta ar suferi de Lupus, o boala ingrozitoare a pielii care se manifesta prin leziuni ce distrug tesuturile.

La prima instiintare ca acesta isi anuleaza concertele din Asia si Australia, au circulat zvonuri cum ca ea ar incerca sa iasa din depresie. Dar, dupa ultimele declaratii, a iesit la iveala adevaratul motiv, Selena sufera de Lupus. Se pare ca aceasta fost diagnosticata cu multi ani in urma, dar abia acum au revenit simptomele. Simptome care i-au provocat umflarea fetei, oboseala extrema si dureri de cap.

“Selena a muncit din greu in ultimii ani, iar boala i-a revenit. Ea este constienta ca are nevoie de o pauza pentru a face fata bolii, asta daca vrea sa traiasca o viata sanatoasa”, au declarat apropiati ai artistei.

Reprezentantii artistei nu au vrut sa comenteze despre faptul ca ar avea Lupus, insa in momentul in care au aparut zvonurile cum ca ar suferi de depresie, acestia au infirmat, precizand totusi ca are probleme de sanatate.

“Selena nu are niciun fel de cadere nervoasa. Ea isi doreste sa fie pe cat de sanatoasa se poate, chiar daca acest lucru inseamna sa ia o pauza. Dar totul este in regula. Ea este OK”, au declarat reprezentantii vedetei.