the truth about love

P!nk – The Truth About Love

 

“Alicia Moore” sau “P!nk” ,asa cum numim cu totii si-a facut aparitia pe scenele muzicale pe la sfarsitul anilor ’90, P!nk a devenit destul de repede un artist cunoscut,s-a nascut pe 8 septembrie 1979 in “Doylestown”, langa “Philadelphia”.
“Alicia” s-a ales cu porecla “P!nk” de cand era copil. A crescut intr-o familie de muzicieni si pana la varsta de 13 ani era o prezenta bine cunoscuta pe scena cluburilor din “Philadelphia”,mai intai ca dansatoare,apoi ca solista pentru un grup local de hip-hop numit “Schools of Thought”.
La varsta de 14 ani a inceput sa scrie propriile ei cantece. In acelasi an,un DJ local de la “Clubul Fever” ii permitea sa cante pe scena in fiecare vineri.”P!nk” a fost remarcata de un director de la casa de discuri “MCA”, care i-a cerut sa dea o proba pentru un grup “R&B” numit ‘Basic Instinct”;Cu toate ca a obtinut angajamentul, grupul s-a destramat la putin timp dupa aceea. A fost repede recrutata pentru un trio de fete numit ‘Choice’, semnat de “La Face Records”, label-ul celebrilor “Reid” si “Babyface”. Grupul s-a destramat rapid din cauza opiniilor diferite in ceea ce privea directia muzicala. Pe durata scurtei prezente in studio a grupului “Choice”, producatorul ‘Daryl Simmons” i-a cerut lui “P!nk” sa scrie o parte a cantecului „Just to Be Loving You””. Impresionata de rezultat,”P!nk” si-a redescoperit dorinta de a scrie, iar “Reid” i-a oferit un contract solo cu “La Face”.
“P!nk” a inregistrat primul sau album solo “Can’t Take Me Home”, cu ajutorul mai multor compozitori si producatori dance-pop si R&B. Lansat in anul 2000, albumul a fost premiat de 2 ori cu discul de platina. Vara lui 2000, “P!nk” si-a petrecut-o in turneu, cantand in deschiderea concertului formatiei “N*Sync”. Simtindu-se dezamagita de preferintele publicului “N*Sync”, “P!nk” si-a propus sa sustina concerte singura.
Pregatindu-se sa lucreze pentru cel de-al doilea album,”P!nk” a participat la prelucrarea piesei lui “Patti LaBelle’, “Lady Marmelade”, care a aparut pe coloana sonora a filmului “Moulin Rouge” si la care au participat “Christina Aguilera”, ‘Mya”, “Lil’ Kim” si “Missy Elliott”. Cantecul a devenit hit, ajungand pe locul 1 atat in Statele Unite cat si in Europa. Spre sfarsitul anului, “P!nk” si-a lansat urmatorul single, “Get the Party Started”, care a devenit cea mai bine vanduta melodie a sa si a patruns foarte rapid in topuri. Albumul din care face parte piesa, “M!ssundaztood”, a castigat de 2 ori discul de platina. La acest album si-a adus contributia si componenta fostei trupe “4 Non Blondes”, cantareata “Linda Perry’, care a conferit un stil rock. Aceeasi contributie au avut-o si aparitiile lui Steven Tyler si Richie Sambora. „M!ssundaztood” a atras critici pozitive si cel de-al doilea single “Don’t Let Me Get Me” a ajuns de asemenea hit,printre aceste albume se numara si  “Try This”, a fost lansat la sfarsitul anului 2003 si include hituri precum “Trouble”, „God Is A DJ” si „Last To Know”. Stilul este ceva mai dur decat cel al albumelor anterioare si desi fanii asteapta inca un hit de club, succesul nu a lipsit.
Cel mai nou album “P!ink” este “The Truth About Love” si il puteti asculta din data 17. 09. 2012
[tracklisting] [track track_no=”1″ title=”P!nk – The Great Escape” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [track track_no=”2″ title=”P!nk – Where Did The Beat Go?” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [track track_no=”3″ title=”P!nk feat. Eminem – Here Comes the Weekend” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud width=100% url=https://api.soundcloud.com/duduevmuhamed/pink-here-comes-the-weekend-ft  width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”4″ title=”P!ink – Walk Of Shame” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [track track_no=”5″ title=”P!nk – Beam Me Up” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [track track_no=”6″ title=”P!nk – The Truth About Love” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [track track_no=”7″ title=”P!nk – Slut Like You” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [track track_no=”8″ title=”P!nk – How Come You’re Not Here?” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [track track_no=”9″ title=”P!nk feat. Lily Rose Cooper – True Love” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [track track_no=”10″ title=”P!nk feat. Nate Ruess – Just Give Me a Reason” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [track track_no=”11″ title=”P!nk – Try” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud width=100% url=https://api.soundcloud.com/oguuuth/pink-try-2  width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”12″ title=”P!nk – Blow Me” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [soundcloud width=100% url=https://api.soundcloud.com/phiavill/pink-blow-me-one-last-kiss  width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /] [track track_no=”13″ title=”P!nk – Are We All We Are ” subtitle=”Embeded from SoundCloud” type=”soundcloud”] [/tracklisting]