8 martie

Distractia este in toi de 8 martie

8 martie

8 martie

Aceasta perioada este cu siguranta una dintre cele mai agitate si asteptate din an. Cu ocazia „Zilei Internationale a Femeii”, doamnele si domnisoarele din intreaga tara, se pregatesc sa se resfete si sa fie rasfatate de partenerii lor.

Deja saloanele de infrumusetare nu mai fac fata programarilor si isi dau toata silinta sa le multumeasca pe sarbatorite.

Localurile fac ultimele pregatiri pentru aceasta memorabila zi, aprovizionandu-se cu toate cele necesare. De la concerte, petreceri, prezentari de moda, doamnele si domnisoarele vor putea sa aleaga unde sa isi serbeze ziua, care se prelungeste pe tot parcursul acestui weekend. In mod sigur, show-ul incendiar de striptease este la ordinea zilei in toate judetele tarii.

Daca esti din Bucuresti, trebuie sa stii ca Stefan Banica nu uita nici anul acesta de fanele sale. Ziua de astazi va fi plina de evenimente si in Timisoara, la Iulius Mall. Pregateste-te sa iei parte la un concert de neuitat, in cadrul caruia trupa Directia 5 te va face sa te simti speciala. Daca esti din Cluj Napoca, pregateste-te sa canti in rand cu Vama Veche. Daca esti din Sibiu, nu trebuie sa ratezi intalnirea cu Holograf. Bineinteles, doamnele vor beneficia de intrare libera, in cadrul oricarui eveniment organizat de ziua lor.

Barbatilor din intreaga tara, nu uitati sa va surprindeti si sa va recompensati partenerele cu un buchet imens de flori.