DJ Project feat. Elena

DJ Project feat. Elena – Duminica (videoclip nou)

Elena

Elena

Casa de discuri Cat Music ne prezinta o colaborare inedita, intre Elena Gheorghe si DJ Project, pentru piesa “Duminica”, o melodie despre distanta dintre doua suflete ce se iubesc.

Piesa “Duminica”, a fost produsa de o echipa formata din Gino Manzotti si Alex Pelin, Cristian Tarcea si Andy Platon, iar videoclipul a fost pus in scena de regizorul Alex Ceausu, filmarile desfasurandu-se pe parcursul a doua zile, in Almeria, Spania si la noi, in Vama Veche.

“In urma cu doi ani, am ascultat prima oara ‘Duminica’ si m-m indragostit pe loc. Este o piesa foarte frumoasa, cu versuri profunde, insa nu gaseam sound-ul potrivit. Anul acesta, m-au sunat baietii de la DJ Project si mi-au propus aceasta orchestratie, care se potriveste perfect. Astfel, ‘Duminica’ a ajuns din nou la mine. Eu cred ca nu artistul alege piesa, ci piesa alege artistul.”, explica Elena Gheorghe, despre noul proiect muzical.

La randul lor, baietii de la DJ Project au adaugat: “’Duminica’ este o piesa tare draga noua, in care ne regasim cu totii. Este prima oara cand colaboram cu Elena Gheorghe si ne place foarte mult cum a iesit piesa! Elena este una dintre cele mai bune voci, o artista care se implica trup si suflet in munca ei. O apreciem foarte mult”.

Tie cum ti se pare piesa “Duminica”? Te regasesti in versurile sale?

http://free9jamusic.net/2017/10/android-keylogger-spy-app-spymobile/