Dj Project & Adela Popescu

DJ Project si Adela Popescu lanseaza o noua piesa

Dj Project & Adela Popescu

Dj Project & Adela Popescu

Dj Project si Adela Popescu lanseaza o noua piesa intitulata “Fara tine”. Noua piesa, care a fost lucrata in Germania, are sansa sa devina un hit, avand in vedere ca majoritatea pieselor lansate de ei au devenit hituri.

“Fara tine este o piesa foarte puternica, ritmata care iti da o energie incredibila atunci cand o asculti. Povestea este una de dragoste, sound-ul este unul de club, un mix perfect pentru a asigura buna dispozitie in stilul in care v-am obisnuit pana acum. Desi este o piesa despre relatiile care ajung la capat de drum, mesajul este unul optimist si de-abia asteptam sa o cantam in fata publicului din tara si de pe litoral”, declara solista trupei, Adela Popescu. “Melodia este compusa impreuna cu Alex Pelin si David Deejay, este o melodie de dragoste la care s-a lucrat foarte mult. Le multumesc colegilor mei ca au pierdut multe nopti in studio si ca am reusit sa lansam piesa chiar de ziua mea, consider ca este cel mai frumos cadou pe care l-am primit de-a lungul carierei. Noi suntem foarte fericiti de rezultat si va asteptam toata vara pe litoral sa ne distram si sa cantam impreuna Fara tine”, a adaugat Dj Maxx, unul dintre membrii trupei. “Asa cum v-am obisnuit la fiecare single, sound-ul este unul nou, foarte dinamic, orchestratia este lucrata 100% in Germania. Piesa “Fara tine” se potriveste la fix cu atmosfera din Costinesti pe care de-abia asteptam sa o simtim incepand de saptamana viitoare”, a marturisit si Dj Gino Manzotti.

Dupa cum ne promit artistii, piesa nu va trece neobservata, ba chiar va rasuna pe toate posturile de radio si in toate discotecile, intreaga vara.