DJ Tiesto

DJ Tiesto, un DJ care scrie istorie

DJ Tiesto

DJ Tiesto

Tiesto, pe numele sau adevarat Tijs Verwest a debutat in cariera de DJ in anul 1985. Primul pas spre indeplinirea visului sau, de a deveni unul dintre cei mai mari artisti ai lumii, a fost acela de a-si cumpata echipamente de lucru si diferite discuri, dupa care a urmat lansarea in muzica.

Cu timpul, Dj Tiesto a devenit tot mai cunoscut. Printre primele mari lovituri pe care le-a dat au fost concertul de la Amsterdam “Live at Innercity: Amsterdam RAI” si lansarea primului sau album “In my Memory”.

Cand te gandesti la cuvinte precum “Traffic”, “Love comes again” sau “Dance 4 life”, imediat iti vine numele artistului in cap, acestea fiind unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale.

Succesul pe care a ajuns sa-l aiba, nu poate fi obtinut fara munca si sacrificii cum ar fi programul foarte incarcat, dar se pare ca DJ-ului nu ii pasa, acesta fiind prea pasionat de muzica. “Programul meu este foarte incarcat mai tot timpul anului, asa ca in timpul meu liber imi place sa dorm si sa-mi incarc bateriile pentru urmatoarea serie de show-uri! Stiu ca nu e foarte rock ‘n’ roll, dar e adevarat”, a declarat acesta.