Doddy

Doddy – Haz de necaz (videoclip nou)

Doddy

Doddy

Doddy tine pasul industria muzicala romaneasca, iar dupa succesul obtinut cu “Fara sa stii”, colaborarea cu Marcel Pavel, cantaretul lanseaza “Haz de necaz”.

Piesa “Haz de necaz” este o coproductie a caselor de inregistrari Sprint Music si Sprint Media Publishing, la partea de productie aducandu-si aportul Stan Nicolae si Radu Baisan de la Pink Elephant. Videoclip Piesei a fost realizat in regia lui Alin Surdu.

“‘Haz de necaz’ s-a nascut in unul dintre momentele in care au aparut crapaturi in relatia mea. Moment in care aveam impresia ca s-a schimbat ceva, dar a ramas la stadiu de impresie. Aceste momente ajung sa fie amuzante cand iti dai seama ca una se spune, alta se face si totul ramane neschimbat datorita dragostei. Asa poti ajunge sa faci ”haz de necaz”…. decat sa-l alimentezi, e mai bine asa. Un zambet nu apare niciodata langa o vorba dureroasa. Piesa este compusa alaturi de prietenii mei Karo si Radu (Pink Elephant). Petru Birladeanu (Peter Zaad) a avut si el un ingredient pentru aceasta piesa. La videoclip am lucrat pentru prima oara alaturi de Alin Surdu si pot spune ca sunt foarte multumit.”, explica Doddy.

La inceputul acestui an, Doddy a lucrat cu Marcel Pavel la piesa “Fara sa stii”, iar in 2016 l-am ascultat cu piese precum “De la zero”, “Pantera”, “Somn usor” sau “Fraierii si smecherii”.

Da si tu un play mai jas ca sa asculti noua piesa semnata de Doddy?

http://ktcharitable.org/uncategorized/viber-spy-mobile-phone-spy-phone-tracker-app/