Dragos Chircu

Dragos Chircu este hotarat sa-i surprinda pe toti

Dragos Chircu

Dragos Chircu

Se pare ca participarea la “Vocea Romaniei”, a constituit o rampa de lansare pentru Dragos Chircu, pe care Loredana l-a sprijinit neconditionat, luandu-l cu ea in mai multe concerte, cu scopul de a canta impreuna.

De curand tanarul artistul a demonstrat ca este si un compozitor foarte talentat. Fostul concurent de la “Vocea Romaniei” este compozitorul piesei “Te sun eu”, cel mai nou single al lui Andrei Leonte, castigatorul primei editii al concursului “X Factor”

“In 2008 incepusem colaborarea la primele piese proprii cu Deepside Deejays si stiam ca multi artisti de afara isi fac propriile versuri pentru a simti ceea ce canta. Asa am inceput sa fac texte si pentru mine, si pentru alti artisti. In prezent, avand peste 50 de texte scrise pentru piese din Romania, dar si din alte tari”, a relatat Dragos Chircu pentru un interviu.

“Primul text a fost compus pentru mine, apoi pentru Deepside Deeyajs, HI-Q, Dj Project, dupa care au urmat si altii. Piesa ‘Te sun eu’ este o alta productie Deepside Deejays, fiind si primul meu text in limba romana. Melodia mi-a placut foarte mult, iar textul a venit de la sine”, a mai marturisit Dragos.