Andrea Begley

Ea este castigatoarea The Voice UK

Andrea Begley

Andrea Begley

Este vorba despre Andrea Begley, castigatoarea din acest an al talent- showului “The Voice UK”. Tanara a fost antrenata de nimeni alltul decat solistul trupei The Script, Danny O’Donoghue.

“Nu am cuvinte. Nu mi-am imaginat niciodata asta. Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au votat”, a declarant Andrea emotionata dupa ce a primit titlul de Vocea Marii Britanii. Cu toate ca intreaga lume se astepta ca Leah McFall, protejata a lui lui Will I Am sa castige trofeul, Andrea a reusit datorita prestatiei superbe cu care a interpretat piesa celor de la Evanescence, “My Immortal” sa impresioneze publicul. Mai mult decat atat ea i-a impresionat te toti membri juriului, pe Jessie J, Tom Jones, Danny O’Donoghue si Will I Am, care i-au apreciat talentul prin aplauze sincere. “Asta a fost de departe cea mai buna interpretare a sa”, a spus mentorul sau, Danny O’Donoghue extrem de mandru.

Povestea Andrei Begley, de numai 26 de ani, este una nu tocmai fericita. Ea a fost diagnosticata la varsta de numai 5 ani cu glaucoma, in prezent vedere ei functionand numai in proportie de 10%.