The Voice

Ea este marea castigatoare de la “The Voice”

The Voice
The Voice

Finala concursului “The Voice”, a fost asa cum era de asteptat, o seara plina de emotii pentru concurentii care au urcat pe scena pentru ultimele reprezentatii, inainte ca marele castigator sa fie anuntat.

Daca in anii anteriori, Blake Shelton a castigat concursul de trei ori succesiv, anul acesta Adam Levine o ia inainte cu o castigatoare din echipa sa, pe nume Tessanne Chin declarata castigatoarea oficiala al celui de-al cincilea sezon din “The Voice”. Concurenta de origine jamaicana a avut doua interpretari exceptionale alaturi de Celine Dion.

Talentata concurenta a fost extrem de coplesita de emotii, in momentul in care s-au citit rezultatele finale ale voturilor publicului. Ea nu s-a putut abtine sa nu sara in sus de bucurie, stapanindu-si cu greu lacrimile.

Pe locul al doilea s-a clasat Jacquie Lee, din echipa Christinei Aguilera, in timp ce locul 3 a fost ocupat de Will Champlin, tot din echipa lui Adam.

Marea castigatoare a fost felicitata de toti antrenorii, iar Christina Aguilera nu s-a putut abtine sa nu recunoasca: “Meritai sa castigi!”. In urma semifinalei de saptamana trecuta, Tessanne conducea detasat sondajele, 43% dintre americani considerand-o, concurenta care merita sa castige trofeul.