Ed Sheeran

Ed Sheeran a implinit o ultima dorinta unei adolescente bolnave

Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ed Sheeran a dat dovada de o generozitate iesita din comun, prin gestul emotionant pe care l-a facut.

Departe de a fi avid si inseatat de expunere, asa cum este obiceiul altor artisti, putem spune ca Ed Sheeran este o “specie pe cale de disparitie”, si nu doar un simplu artist talentat, ci si un sufletist care isi dedica o parte din timpul sau activitatilor umanitare.

Fara sa vrea, artistul englez a reusit sa atraga asupra sa admiratia a milioane de oameni, dupa ce weekend-ul trecut, el a indeplinit fara sa stea pe ganduri, ultima dorinta a unei adolescente de 15 ani, care suferea de fibroza chistica in faza terminala. Dupa ce Triona Priestley le-a marturisit apropiatilor sai ca ultima sa dorinta este accea de a-l asculta cantand pe Ed Sheeran, prietenii ei, n-au mai stat pe ganduri si prin intermediul Twitter, au facut sa visul adolescentei sa devina realitate.

Astfel, artistul i-a cantat tinerei Triona Priestley, piesa “Little Bird” cu doar cateva ore ca aceasta sa se stinga din viata. Cu toate ca nu a fost alaturi fizic de tanara fata, el i-a cantat printr-o convorbire telefonica, reusind prin intermediul vocii sale sa micsoreze distanta dintre ei.

Mai mult decat atat, la putin timp dupa ce tanara s-a stins din viata, Ed Sheeran i-a adus un tribut printr-un mesaj postat pe Twitter: “Rest in peace Triona, so heartbreaking.”