El Proyecto feat. Dana Nalbaru

El Proyecto feat. Dana Nalbaru – Un milion

El Proyecto

El Proyecto

Trupa El Proyecto lanseaza clipul piesei “Un milion”. Trupa “El Proyecto” a luat nastere in toamna anului 2011 si este format din trei membrii: Coral Blake, Diego Deniva si Andy Robert.

Cei trei baieti si-au facut debutul in vara anului 2012, cu piesa “Ella Bella”. Ei au colaborat cu trupa Proconsul pentru piesa “No Matter What”. In ceea ce priveste noua piesa, El Proyecto au colaborat cu fosta membra a trupei Hi-q, Dana Nalbaru. “Visele sunt cele care ne motiveaza si ne dau energia pentru a le realiza, dar numai daca avem incredere in ele. Noi suntem siguri ca piesa va fi auzita de mai mult de un milion de suflete si fiecare va intelege mesajul nostru si, de ce nu, va regasi increderea in visurile lor.”, a explicat Andy, unul dintre cei trei baieti ai trupei.

Videoclipul a fost realizat in regia lui Flufee Production si a fost filmat timp de doua zile, intr-o vila din Saftica si trei locuri din Bucuresti. “Niciunul dintre noi nu a simtit ca lucreaza, ne-am distrat mult atat in timpul filmarii cat si dupa”, La un moment dat, trebuia sa filmam pe vila pe care o vedeti in videoclip. Ne-am urcat cu totii pe acoperis, fara probleme, doar ca momentul in care a trebuit sa coboram nu a fost asa cum preconizasem. In timp ce eram pe acoperis, cineva a luat scara pe care urcasem, asa ca singura varianta a fost sa intram in casa prin fereastra de la etajul 1. Multumim tuturor celor care au contribuit la realizarea clipului.”, a mai adaugat Andy.