Elena Gheorghe si Cornel

Elena Gheorghe a devenit mamica a doua oara

Bebelina si Elena

Bebelina si Elena

Elena Gheorghe este in culmea fericirii, weekend-ul trecut, frumoasa cantareata a devenit mamica, pentru a doua oara, aducand pe lume o fetita, pe “Bebelina”.

Elena Gheorghe s-a externat miercuri de la clinica privata din Bucuresti, acolo unde a nascut in weekend si a avut grija sa o fereasca pe nou nascuta sa de ochii curiosilor jurnalisti. Nicholas, primul copil al cuplului Elena Gheorghe Cornel Ene, in varsta de 5 ani, a fost extrem de vesel ca a devenit fratior.

Artista a declarat extrem de bucuroasa despre fericitul eveniment din viata sa: „O sa o cheme Nicole. A ales Nicholas. Cea mica ne-a luat prin surpindere, a venit cu 10 zile mai devreme. Tati a stat pana la ora unu noaptea sa aranjeze camera. Ambele bunici au venit, nasii. Am venit la un consult, nu m-am gandit ca voi naste pe 15. Cand am vazut-o prima oara, am plans. Cinci ani de zile am fost doar mama de baiat… Tati a facut ieri foarte multe cumparaturi… Nu se baga in prima parte ca e treaba mea, cu scutecele mai greu. Dar a?a a zis si la Nicholas…. Cand ii este foame trezeste tot spitalul. Nicholas a tinut-o de mana si a spus: „Mami, e cea mai frumoasa surioara din lume”. Luasem in greutate undeva la 6 kilograme. N-am planificat botezul, urmeaza. Sunt implinita si ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatoase. O sa-i spunem Bebelinda pana la botez. O sa-i mai cautam un nume. Cand o sa aiba micuta o luna si jumatate o sa mergem in vacanta la mare. Incercam sa-i iubim pe ambii copii in egala masura… Doctorul mi-a spus bancuri in timpul operatiei”.

Elena, Nicholas si Bebelina

Elena, Nicholas si Bebelina

http://cityoffaithchurchofgod.org/facebook-tracker-buscar-telefono-por-gps-mobile-spy-app/