Elena Gheorghe

Elena Gheorghe, in pasi de balet

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe isi pregateste videoclipul pentru noua ei piesa “Ecou”. Artista munceste din greu si incearca pe cat posibil sa faca toate miscarile perfect.

Videoclipul spune o poveste din viata unei balerine, care a trait o frumoasa poveste de dragoste care insa acum a luat sfarsit. Inainte cu doua saptamani de filmare, Elena s-a pregatit intens cu lectii de balet, pentru ca vrea ca totul sa iasa perfect. A avut-o alaturi pe coregrafa ei, Marina, care a ajuta-o sa fie cat mai flexibila pentru ca intregul clip sa iasa foarte bine.

Videoclipul piesei “Ecou” are si o mascota: un Labrador superb pe nume Toto,, care apartine uneia dintre dansatoarele Elenei.“Sa filmez cu Toto a fost o mare provocare. Acum un an am fost atacata de un Rottweiler si de atunci imi era foarte teama de cainii mari. Cu Toto m-am imprietenit insa repede, e foarte bland si ascultator, asa ca totul a decurs minunat”, a mai povestit artista.

 “Pentru ca interpretez rolul unei balerine, am hotarat ca trebuie sa deprind cel putin miscarile de baza. Nu a fost primul meu contact, am inceput sa fac balet cand aveam in jur de cinci ani, dar a trebuit sa renunt la asta si sa ma concentrez exclusiv pe muzica pentru ca asta era  ceea ce-mi doream cel mai mult. Inainte de filmare m-am antrenat cu Marina Minoiu, balerina in cadrul Operei Romane, careia ii multumesc foarte mult  pentru ajutor. Am repetat cateva miscari de baza, iar ce a iesit veti vedea in clip”, a povestit Elena.